Logo Techni-Cal

Wilt u graag optimaal investeren in slimme energieoplossingen?

Dan is een grondige kennis van uw verbruiksprofiel van groot belang. Door te analyseren hoeveel u wanneer verbruikt, krijgen we een beter beeld van de installatie(s) die u nodig heeft en kunnen we concreet aan de slag op basis van uw behoefte. Heeft u hier nog geen idee van? Dan zijn de onderstaande oplossingen allicht iets voor u.

De Energiemeter

Een Energiemeter biedt een handig alternatief voor een digitale meter. Dit toestel wordt bij de hoofdmeter geplaatst en meet hoeveel energie u verbruikt in huis, op welke tijdstippen en hoe groot uw eigenverbruik is.

Wanneer u reeds zonnepanelen heeft, zal het systeem ook aangeven hoeveel zonne-energie u onmiddellijk in uw huis verbruikt, hoeveel u teruglevert aan het net of hoeveel energie u aankoopt bij uw energieleverancier.

Zelfverbruik

Wie graag een stapje verder gaat en extra wil genieten van de zon, bijvoorbeeld door het toevoegen van een batterijsysteem, kan ongetwijfeld de beste dimensionering doen door middel van zijn eigen verbruiksprofiel. Zo weet u precies wanneer en hoeveel energie u nodig heeft en wanneer uw zonnestroominstallatie energie zal opwekken.

Op die manier wordt het berekenen van een geschikte batterij installatie om uw eigenverbruik te verhogen, simpel. Daarnaast krijgt u een duidelijk beeld van het effect op uw elektriciteitsrekening na het installeren van een batterij. Zo weet u dus perfect of u een slimme investering doet en vermijdt u dat u onnodig voor een thuisbatterij kiest.

De “Home Manager” zorgt ervoor dat in huis zo veel mogelijk zelf opgewekte zonne-energie wordt gebruikt. Hoe hoger dit eigengebruik is, des te meer stroomkosten u uitspaart.

ZonnepanelenAirco- en warmtepompen

Interesse ?

Graag komen we VRIJBLIJVEND langs voor een plaatsbezoek en zorgen daarna voor een offerte op maat.

Tijdens het bezoek bespreken we samen met u de bestaande en gewenste situatie i.v.m. de opwekking en het verbruik van elektriciteit, koel- en warmtetechnieken en het gebruik van sanitair water. We overlopen de verschillende mogelijke technieken en zoeken naar een oplossing die financieel en esthetisch aansluit bij uw situatie.

Op die manier kunnen we een CORRECTE inschatting maken en investeert u noch te weinig, noch te veel.

Met al deze gegevens maken we voor u -nog steeds vrijblijvend- een uitgebreide, transparante en een op maat gemaakte offerte met uitgebreide garanties en interessante onderhoudsvoorwaarden!

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak.