Logo Techni-Cal

Bespaar op uw energiefactuur dankzij een huisbatterij

Een huisbatterij kan erg handig  zijn om uw zelfconsumptie te verhogen. U slaat gemakkelijk de overtollige opgewekte energie op en gebruikt ze wanneer de zon niet meer schijnt. Op die manier kan u besparen op uw energiefactuur.

 

Een thuisbatterij slaat de overtollige stroom van uw zonnepanelen op. Zodra uw panelen meer produceren dan u verbruikt, begint de batterij op te laden. U gebruikt die stroom op momenten dat de zon niet meert voor energie zorgt. Ook geeft de thuisbatterij u een extra dosis zekerheid bij stroomonderbreking.

In combinatie met de installatie van zonnepanelen is de terugverdientijd van een huisbatterij 7 à 9 jaar.

Wij onderzoeken samen met u of een huisbatterij voor uw situatie een economisch interessante investering is en bepalen het model dat u nodig heeft. Ook begeleiden we u bij uw premieaanvraag.

 

Interesse ?

Graag komen we VRIJBLIJVEND langs voor een plaatsbezoek en zorgen daarna voor een offerte op maat.

Tijdens het bezoek bespreken we samen met u de bestaande en gewenste situatie i.v.m. de opwekking en het verbruik van elektriciteit, koel- en warmtetechnieken en het gebruik van sanitair water. We overlopen de verschillende mogelijke technieken en zoeken naar een oplossing die financieel en esthetisch aansluit bij uw situatie.

Op die manier kunnen we een CORRECTE inschatting maken en investeert u noch te weinig, noch te veel.

Met al deze gegevens maken we voor u -nog steeds vrijblijvend- een uitgebreide, transparante en een op maat gemaakte offerte met uitgebreide garanties en interessante onderhoudsvoorwaarden!

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak.