Logo Techni-Cal

Elektrisch rijden op 100% groene stroom

Wij bieden duurzame laadoplossingen op 100% groene stroom en zetten ons in voor elektrisch rijden. Door zelf uw stroom op te wekken en slim te gebruiken, levert u automatisch een bijdrage aan de mobiliteitstransitie én aan een duurzame wereld.

Samen werken wij aan een betere, groenere toekomst.

  • Intelligent en duurzaam laden van uw elektrisch voertuig.
  • Door inzet van een slimme sturing kunt u prioriteit geven aan zonne-energie voor het opladen van uw elektrisch(e) voertuig(en) - en dit bijzonder snel indien nodig.
  • Met een laadkabel type 2 zijn onze producten compatibel met alle gangbare elektrische voertuigen.
  • Ook kleine zonnestroominstallaties kunnen door automatische overschakeling tussen een één- en driefasig laadproces optimaal worden benut. Het intelligente systeem houdt daarbij voortdurend rekening met alle verbruikers en voorkomt overbelasting van de huisaansluiting.
ZonnepanelenHuisbatterijen

Interesse ?

Graag komen we VRIJBLIJVEND langs voor een plaatsbezoek en zorgen daarna voor een offerte op maat.

Tijdens het bezoek bespreken we samen met u de bestaande en gewenste situatie i.v.m. de opwekking en het verbruik van elektriciteit, koel- en warmtetechnieken en het gebruik van sanitair water. We overlopen de verschillende mogelijke technieken en zoeken naar een oplossing die financieel en esthetisch aansluit bij uw situatie.

Op die manier kunnen we een CORRECTE inschatting maken en investeert u noch te weinig, noch te veel.

Met al deze gegevens maken we voor u -nog steeds vrijblijvend- een uitgebreide, transparante en een op maat gemaakte offerte met uitgebreide garanties en interessante onderhoudsvoorwaarden!

Bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u zo snel mogelijk voor een afspraak.